}

Din nye hjemmeside

Hjemmesider kan også være funktionelle og lynhurtige

En brugbar og hurtig hjemmeside til håndværkere.

Konklusion: Ny hjemmeside - vi gør det for Kr. 2000.00

Er du træt af smarte sælgere der ikke holder hvad de lover eller bare træt af de meget høje priser du skal betale for ny hjemmeside?

De hjemmesidepriser jeg kan finde spænder fra 4800,- årligt (DanaWeb) til Komplet Marketings 20000 kr. Begge henvender sig også til håndværkere og tilbyder meget mere end Avalio. Til gengæld er prisen noget højere.

Du kan undersøge hvem dine kollegaer/konkurrenter anvender (navnet står ofte nederst på hjemmesden) og vurdere om det er noget for dig.

Avalios hjemmeside-tilbud

Simpel og hurtig er vores motto, præcis som denne hjemmeside. Denne side indlæses på ca 1.5 sekunder uden yderligere optimeringer. Et lidt mere avanceret eksempel er demoprofilen Bjarnes EL der lystigt kan udvides efter behov. Trods billeder er den meget hurtigere end de fleste andre hjemmesider.

Alle sider er også hurtige og brugbare på mobil, ipad og computer. Bemærk fraværet af trustpilot, facebook, linkedin, instagram og lignende. Det gør at siden opleves hurtigere for de besøgende. Du kan selvfølgelig stadig anvende de socialemedier som du vil.

Inkluderet i hjemmesiden: forside inkl 4 undersider. F.eks. kontaktside, om firmaet, eksempler, referencer. Oveni et domæne, hvis du ikke har i forvejen, og 1 år webhotel uden beregning.

Hjemmesiden er selvfølgelig med grundlæggende SEO så du kan findes gennem søgemaskinerne.

Pris: Kr. 2000.00 for ny hjemmeside uden unødig bling.

Når du kun vil opgradere

I de tilfælde hvor du er glad og tilfreds med din hjemmeside, men mangler at rette fejl i nogle sider og tilføje nye. Du har måske også allerede fundet ud af at det der med CMS og opdateringer ikke er så nemt som lovet af sælgeren og SEO arbejdet

Vi kan overtage arbejdet for dig til den skønne timepris af kr. 485,00 per time, eller endnu bedre et fast månedligt beløb på kr. 700,00 der inkluderer to timers månedligt.

Fakturering er pr påbegyndt kvarter og yderligere timer er til kr. 485,00 per time.